about & contact

Over Ralph Smit

Ralph-Smit

Mijn naam is Ralph Smit, ik ben een ontwikkelaar en vormgever van websites, beeldmateriaal en layouts voor een brede doelgroep. Ik ben gestart vanuit een ruime ervaring met het verbeelden en presenteren van plannen en projecten in de architectuur en ruimtelijke ordening. Als hobbymatig muzikant, en (voormalig) medewerker van danstheater Korzo in Den Haag en het Terschellings Oerol theaterfestival heb ik een grote affiniteit met de kunst- en cultuursector.

Mijn ervaring en creativiteit zet ik in om me zo goed mogelijk in te leven in de wereld en wensen van mijn opdrachtgevers. Daaronder zijn kunstenaars, choreografen en architecten, maar ook consultants, personal trainers en allerlei andere ondernemers. Ik word graag  verrast en uitgedaagd door nieuwe opdrachtgevers met prikkelende nieuwe plannen, en maak graag samen met hen mooie nieuwe producten.

Hiernaast werk ik als front-end developer en project manager bij Qabana websites & online appllicaties.

Neem contact op

Je kunt me bereiken via de onderstaande gegevens:

+31 (0)6 285 33 582

 info@workshopforweb.nl


Bezoekadres:
Mauritskade 5 – 3e verdieping (Qabana)
2518 AS Den Haag